Türk Sağlık Kuruluşları ve Aracı Kuruluşlar İçin Özel Sağlık Turizmi Ofisi Londra Tc Medical Point ofisi Açılıyor!

Tc Medical Point Münih  ofisimizin ardından şimdi de Londra'da bir paylaşımlı sağlık turizmi ofisi açıyor! Londra'nın merkezi konumlarında, sağlık hizmeti noktası olarak tanınan bir yerde, Türk sağlık kuruluşları ve aracı kuruluşlar için özel olarak hazırlanan bir sağlık turizmi ofisi açılıyor! NHS sağlık ruhsatlı ve geçmişte klinik olarak kullanılmış olan bu yer, Türk sağlık sektörüne hizmet etmek üzere tasarlanmış, donanımlı ve konforlu bir ortam sunmaktadır.

Ofisimizde sağlık turizmiyle ilgili her türlü ihtiyaca cevap verecek nitelikte donanımlar bulunmaktadır. Çağrı merkezi, sekreterya hizmetleri, hasta görüşme odaları, bekleme alanı, reklam-pazarlama birimi, idari ofis ve diğer destek birimleriyle Türk sağlık turizmine yönelik faaliyetlerinizi sürdürmeniz için gereken tüm altyapı mevcuttur.Ayrıca, firmanıza özel İngiltere Londra alan kodlu sabit telefon numarası sağlanacak ve çağrı merkezi hizmeti iki dilde (İngilizce ve Türkçe) sunulacaktır. Kafeterya hizmeti de ofisimizde bulunan olanaklar arasındadır.

Ofisimizin brüt kira bedeli, Ticaret Bakanlığı tarafından %70 teşvikle desteklenmektedir ve tüm ofis giderleri (elektrik, su, ısınma, telefon, internet, belediye vergileri, yasal vergiler, temizlik vb.) bu kira bedeline dahildir.

Projemize dahil olmak isteyen firmalar için ön rezervasyonlar başlamıştır. Ofisimizde her branştan belli sayıda firma yer alabileceği için yerinizi şimdiden ayırtmak için bize ulaşabilirsiniz.

TC MEDİCAL POİNT olarak, sağlık turizminin gelişimine öncülük etmeyi ve Türkiye'ye gelen hasta sayısına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Sektörde benzersiz bir konumda bulunan ofisimiz, sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren firmalar için ideal bir ortam sunmaktadır.